Coaching

In mijn coachtrajecten wil ik met een uniek concept gaan werken. Sta je open voor verandering in een relatief korte tijd? Ik werk met 1 op 1 live contactdagen op een mooie locatie in Eerbeek. Ik werk met familieopstellingen. We gaan ontdekken wat jouw rol in jouw familie voor invloed heeft op de vraagstukken waar je in het hier en nu tegenaan loopt. Ook kunnen we een wandeling maken door de natuur, om de onderwerpen eens in een ander perspectief te bekijken. Tussen de live contactmomenten door is er de mogelijkheid om met mij te appen of te mailen. Zodat je de verwerking van de dagen niet alleen hoeft te doen en je snel stappen kan blijven zetten in je ontwikkeling.

Ik bied verschillende mogelijkheden aan. Kijk hieronder wat er bij jou past:

Mijn werkwijze

Familieopstelling met de methode “Een taal erbij”

“Een taal erbij” is een methode waarbij je je eigen familie in beeld brengt. We zetten met de poppetjes je familie neer en kijken hoe de onderliggende relaties liggen. Waar liggen de schatten en schades van je familie. Door de poppetjes neer te zetten krijg je inzichten die anders verborgen blijven. Dit zorgt voor ruimte, groei en ontwikkeling.

Wandelcoaching

Wandelcoaching is een mooie manier om samen in gesprek te komen. Wandelen zet je gedachten en emoties letterlijk in beweging. De natuur werkt rustgevend en je kan er makkelijker door ontspannen. Je komt tot rust en je kan beter bij je emoties komen. Tijdens de wandelingen zal ik regelmatig de natuur actief inzetten in het gesprek. Natuurlijke symbolen en metaforen werken verhelderend en leiden tot mooie inzichten. 

Contextueel werken

In mijn gesprekken werk ik vanuit het contextuele gedachtengoed. Samen bekijken we jou en je huidige relaties (familie, gezin, werk, vrienden enz.). Vanuit het contextuele gedachtengoed zien we dat jouw hedendaagse problemen vaak te maken hebben met gebeurtenissen uit je familiegeschiedenis. Door je familiegeschiedenis te onderzoeken kom je snel tot de kern van het probleem en ga je ervaren dat er rust en ruimte ontstaan voor verandering.

Praktijk locatie

Mijn praktijk zit in Eerbeek, Gelderland. Een kwartier rijden vanaf Arnhem en Apeldoorn. Eerbeek is gelegen middenin een bosrijk gebied op de mooie Veluwe.

Locatie