Mijn missie

Mijn missie is dat mensen zich meer verbonden gaan voelen met zichzelf en ze het leven gaan leven, i.p.v. overleven. Wat zou het mooi zijn als mensen meer zelfvertrouwen voelen, het hebben en vanuit kwetsbaarheid durven te gaan delen met elkaar. Wat we vaak niet weten is dat mensen met dezelfde thema’s worstelen in het leven.

Wat vind ik het verdrietig om te zien dat mensen dingen niet durven te delen, zich schamen, bang zijn voor de afwijzing, bang zijn voor de veroordeling. Ze kiezen er dan voor om er alleen mee te lopen en op te lossen. Ze voelen zich anders en voelen eenzaamheid. Hoe mooi zou het zijn als er minder eenzaamheid is, en/of wordt ervaren?

In het delen zit zoveel erkenning en herkenning. Je zal je gehoord voelen. Je zal gaan ervaren dat je niet anders bent, dat je niet de enige bent die met het thema rondloopt. Je zal gaan voelen dat iedereen dezelfde moeilijkheden in het leven ervaart! Wat als er meer liefde, kwetsbaarheid en diepe vertrouwen zou ontstaan?! Ik hoop hier een steentje in bij te mogen dragen.

Praktijk locatie

Mijn praktijk zit in Eerbeek, Gelderland. Een kwartier rijden vanaf Arnhem en Apeldoorn. Eerbeek is gelegen middenin een bosrijk gebied op de mooie Veluwe.

Locatie