Een leuke review

"Een opstelling doen was iets wat me trok. Alleen in een groep dat doen, weerhield me om de stap te zetten.

Daarna de stap gezet en een afspraak gemaakt. Voor de afspraak kreeg ik allerlei vragen over welke ontwikkeling ik heb doorgemaakt, hoe mijn familie van herkomst in elkaar zit, ingrijpende gebeurtenissen, huidige gezinssituatie etc. Dat was al boeiend om mee bezig te gaan. Tijdens dat proces van opschrijven en beantwoorden van de vragen kwam een eigen patroon naar boven. Dat maakte dat mij vraag veranderde. Door het proces werd mijn eerste vraag verdiept naar een nog diepere laag. Daar ben ik mee aan de slag gegaan.

Lisette is vriendelijk en makkelijk toegankelijk. Dat maakt dat ik mij kon openen. Dat het een morgen lang alleen maar over mijzelf kon gaan. Dat gebeurt nooit. Dat was wennen, maar tegelijk ook zo fijn.

Lisette stelt vragen waar ik over na moest denken. Heerlijk is dat. Dan kom ik bij dingen waar in de waan van de dag het niet over gaat. Ik ga er dan aan voorbij. Ik voel de dingen/ worstelingen wel, maar kan er dan geen woorden, laat staat er gevoel aan geven.

Na een ochtend praten, voelen, doorleven, ging ik met een hoofd en lijf vol inzichten naar huis.

Nu na een paar weken druppelen de inzichten verder door. Veranderen wat ik eerder wel probeerde, lijkt me nu beter af te gaan. Ik weet nu wat er onder mijn gedrag zit. Dat maakt het eenvoudiger om de verandering in te zetten. Fijn om te voelen dat het me nu wel lukt. Dankbaar voor die fijne morgen van hard werken. Het was een cadeau aan mezelf.

Dank lieve Lisette voor jouw hulp, je vragen, je luisterend oor, de oprechte belangstelling. Ik neem de nieuwe inzichten mee en verweef ze met de komende ervaringen op mijn pad in het leven."

Praktijk locatie

Mijn praktijk zit in Eerbeek, Gelderland. Een kwartier rijden vanaf Arnhem en Apeldoorn. Eerbeek is gelegen middenin een bosrijk gebied op de mooie Veluwe.